Zoekt u een goed tafelonderstel voor uw tafelblad?

3 min gelezen

Wij hebben al jaren een eettafel die ik gewoon weg te laag vindt, maar voor de kinderen hebben we het maar zo gelaten anders kunnen zij er niet goed bij zei mijn man. Volgens mij en naar mijn mening had dat makkelijk opgelost kunnen worden maar dat wilde mijn man toen al niet horen. Nu is mijn man een stuk rustiger en mijn kinderen een stuk groter dus ik had zoiets van; ik ga gewoon een ander tafelonderstel kopen. Een tafelonderstel die er een stuk anders uit zou zien dan wat ik op dat moment onder mijn tafelblad had. En ook een stuk hoger en moderner. Op de site meubelpootjes.be vond ik met gemak een grote keuze aan tafelonderstellen. Ze zijn een vakspeciaalzaak voor Nederland en België en verkopen dus onder andere zo een tafelonderstel die ik ook nodig heb. Door de ruime keuze moest ik even goed nadenken en kijken waar ik me het lekkerst bij voelde. En natuurlijk moest het tafelonderstel wel hoog genoeg zijn en een industriële look hebben want daar hou ik nu eenmaal van. Het tafelonderstel is te koop in drie varianten: zwart, wit en goud. Voor mij is dat geen probleem want ik hou niet van al te veel keuze. Ik heb de zwarte variant gekozen want mij blad is van hout dus dat vind ik mooi bij elkaar staan en onze wandmeubelen zijn ook van hout met een zwart accent erin. De prijzen vallen enorm mee en we zijn heel blij met hoe het er nu uitziet. Mijn man heeft het tafelonderstel zelf gemonteerd dus dat is ook heel mooi. De prijzen online zijn inclusief BTW en u kunt op verschillende manieren betalen. Alle zendingen binnen de EU worden gratis verzonden. Ze verzenden de producten die op voorraad zijn dezelfde dag nog. Meestal krijgt u uw bestelling dan ook de volgende dag binnen in huis. U krijgt een garantie op uw aankopen. De website heeft ook nog een leuk blog waarin u inspiratie kunt doen als u dat zou willen. Wij hadden samen genoeg fantasie dus dat is helemaal goed gekomen. De eetkamer ziet er weer fantastisch uit!

Een tafelonderstel voor uw tafel nodig?

Dan kunt u met een gerust hart op deze site gaan kijken. Of u het onderstel nu iets lager of iets hoger wilt hebben, dat maakt niet ut, ze hebben verschillende soorten onderstellen in verschillende maten. Wij zijn super blij met dit onderstel in ieder geval, het is net of we een nieuwe tafel hebben!

Interesse in een nieuw tafelonderstel?

Dan moet u een keer langs deze website, want:

  • Ze bieden niet alleen tafelonderstellen maar ook tafelpoten en hairpinlegs.
  • Ze hebben een grote keuze aan tafelonderstellen.
  • De producten zijn snel bij u in huis.

Wie weet heeft u straks ook een mooi tafelonderstel onder uw bestaande tafel zitten, zodat u lekkerder en comfortabeler zit en het geeft het geheel ook een nieuwe en mooie uitstraling. Wij zijn zeer tevreden en happy met het resultaat! Bekijk het totale aanbod daarom ook even op deze site om te zien wat u hier kunt bestellen.