Een sleutelkluis nodig? Bij Mustang Safes vind je wat je zoekt!

3 min gelezen

Ben je op zoek naar een kluis om je sleutels in op te bergen, bijvoorbeeld omdat je waardevolle auto’s verzamelt of andere spullen waarvan je sleutels hebt die je graag zou willen opbergen? Kies dan voor een sleutelkluis. Als je een sleutelkluis aanschaft, ben je er nog zekerder van dat jouw spullen goed bewaard blijven en dat de sleutels niet zomaar door iemand gevonden kunnen worden. Of je nou een particulier bent of een bedrijf, in dit artikel nemen we je mee in de zoektocht naar de juiste sleutelkluis! 

Aan wat voor eisen moet een sleutelkluis voldoen en wat zijn de kenmerken? 

Als je op zoek bent naar een sleutelkluis, dan wil je wel dat deze aan alle eisen voldoet. En aan alle eisen, daarmee bedoelen we dat deze ook echt niet open kan. Maar misschien heb je nog wel meer eisen, zoals een elektronische kluis, eentje met een code of juist een sleutelbeheersysteem. Bij Mustang Safes maakt het niet uit waaruit je eis of je wens bestaat, bij dit bedrijf hebben ze het namelijk allemaal. Je kunt er terecht voor de veiligste kluizen en in allerlei varianten. We nemen een aantal met je door. Laten we eerst eens met de meest gangbare variant beginnen, namelijk de kluizen met codes. Je kunt kiezen uit tientallen varianten, maar we bespreken een aantal van de opties met je:

  • De Phoenix KS0031E Sleutelkast
  • De DRS VP Vecta HomeSafe 
  • De Master Lock 5441EURD Bluetooth Sleutelkluis

Te beginnen onderaan, met de Master Lock. Dit is een sleutelkastje met elektronisch codeslot, dat is dus ook een optie waar je voor kunt kiezen. De buitenmaat is 12,1 bij 7,6 bij 7 cm. Wist je dat je deze al kunt aanschaffen voor 296 euro inclusief BTW? Dat is een prijs die je niet overal ziet, zeker niet als het een optie biedt voor een elektronisch codeslot. De DRS Vp Vecta HomeSafe is ook een goede optie, Hier kun je je sleutels in opbergen met een codeslot, aan 4 haken. Deze buitenmaat is aanzienlijk groter, namelijk 23 bij 36 bij 5,5 cm. Voor 228 euro inclusief BTW kun jij deze sleutelkluis al aanschaffen. De volgende variant is de Phoenix KS0031SE Sleutelkast, ook een zeer gewilde optie in deze categorie. Deze sleutelkast is vooral populair onder de mensen die wat minder te besteden hebben, en daar bedoelen we niets geks mee, gewoon vanuit objectief oogpunt. Je kunt deze kluis namelijk al voor 157 euro aanschaffen. De Phoenix KS0031E Sleutelkast heeft eveneens een elektrisch codeslot, heeft een buitenmaat van 28 bij 30 bij 10 cm en je kunt je sleutels ophangen aan 30 haken. Ideaal, toch? 

Voor welke kluis ga jij? 

Dit zijn nog maar 3 varianten in het grote aanbod dat er is via mustangsafes.be.”>www.mustangsafes.be. Je kunt voor een goedkope of voor een wat duurdere variant gaan, afhankelijk van je budget en je wensen. Vaak geldt wel: hoe duurder een sleutelkluis, hoe meer mogelijkheden er zijn en vaak zijn er dan ook meer opties toegevoegd. Neem een kijkje op de website en als je vragen hebt, laat het ons dan weten!