Zin in de zomer met tuinmeubelen van tuinmeubelen.be

1 min gelezen

wicker-loungeset-kimberly-20De kou is langzaam aan plaats aan het maken voor wat zachtere temperaturen. Voor mij weer de hoogste tijd om plannen te maken voor mijn tuin. Dit jaar ben ik echt toe aan nieuwe tuinmeubelen. Al snel kwam ik op de website van tuinmeubelen.be terecht. Wat een groot assortiment aan mooie, scherpgeprijzde, trendy meubelen en accessoires voor in de tuin trof ik daar aan. Tussen de vele mooie producten is mijn keuze gevallen op een prachtige, robuuste, wicker loungeset. De loungeset heb ik eenvoudig via de betrouwbare website besteld. Het is ook mogelijk om de showroom in Eindhoven te bezoeken alwaar de tuinmeubelen op voorraad zijn. De meubelen voor in de tuin kunnen dan direct mee worden genomen of thuis worden bezorgd.

houten-tuinbank-maartje-20

In perfecte staat gratis thuisbezorgd

Na veilige betaling per IDEAL (betaling is ook mogelijk via creditcard of achteraf pinnen bij de chauffeur van de bezorgservice) is de loungeset binnen 3 werkdagen keurig, in perfecte staat bij mij thuisbezorgd. Wat een hele mooie bijkomstigheid en goede service is, is dat zij door heel Nederland en België gratis bezorgen. Er komen dus geen extra kosten bij. Persoonlijk vind ik het ook heel fijn dat er een klantenservice is waar direct per e-mail of telefonisch contact mee op kan worden genomen bij eventuele vragen. Wat mijn prachtige loungeset betreft; ik ben er superblij mee en de loungeset voldoet helemaal aan mijn verwachting. De loungeset is echt een aanwinst voor mijn tuin en maakt de tuin compleet. Laat de zomer maar beginnen!

verstelbare-tuinstoel-leena-20