Hoeveel grind heb ik nodig?

2 min gelezen

Als u niet thuis bent in kiezelstenen is het nogal moeilijk om te snappen hoeveel grind u ongeveer nodig heeft. De vuistregel bij grind is altijd dat u ongeveer 75 kilogram per vierkante meter nodig hebt. Hierbij heeft u een laagdikte van 5 centimeter. Wanneer u deze vuistregel aanhoudt kunt u altijd grind van de afmetingen 8-16, 16-32 millimeter (de populairste afmetingen) zonder zorgen bestellen. Zoekt u nog een aanbieder van grind? Grind voordeling online bij Siergrind33. Bij Siergrind33 komt u het goedkoopst uit en ze hebben ook nog eens alles op voorraad!

Siergrind33

Grind is er in veel verschillende formaten, tinten en structuren. Grind kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wanneer u creatief bent met het grind zijn de verwerkingsmogelijkheden oneindig. Grind maakt u tuin mooier, helemaal als u kiest voor het juiste soort grind dat aansluit bij de rest van uw tuin. Gaat u voor de donkergetinte Nordic Grey grind of is de witte Crystal grind meer iets voor u? De keuze is aan u.

 

Siergrind kunt u gebruiken om uw tuin te vullen, maar u kunt siergrind ook gebruiken om een bloembak of oprit op te vullen. Bij het opvullen van de tuin heeft u een grote hoeveelheid nodig, bij een bloembak is dit stukken minder. Vandaar dat u bij Siergrind33 kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Heeft u maar een klein beetje grind nodig? Dan kunt u zakken van 25 kilogram toepassen. Gaat u een grotere oppervlakte opvullen? Dan kunt u kiezen voor de big bags. Siergrind33 heeft bigbags om 0,7 en 1 m³ op te vullen. Dit is ongeveer 1000 kilogram voor 0,7 m³ en 1500 kilogram voor 1 m³. Zowel de bigbags als zakken grind worden door een palletverzending geleverd. U kunt ook kiezen voor losgestort, echter is dit alleen op aanvraag.