Een raamdorpel van arduin, kiest u voor gefrijnde kanten?

2 min gelezen
arduin (blauwe steen) raamdorpel van COMPOSIETvakman.be

Met een blauwe steen / arduin raamdorpel voegt u een ‘stijlvolle touch’ toe aan uw gevel: Mooi & praktisch!  Een prachtige arduin (blauwe steen) raamdorpel van COMPOSIETvakman.be is verkrijgbaar in twee varianten: Een schuine raamdorpel met opkant en de vlakke raamdorpel, optioneel inclusief ‘losse oplijmstrip’ (opkant). Beide raamdorpels zijn vervaardigd uit de echte Belgische blauwe steen uit Henegouwen en zowel gezoet als geschuurd afgewerkt verkrijgbaar, optioneel zelfs met gefrijnde zijkanten. Een arduin raam dorpel wordt altijd in eigen zagerij – tot op de millimeter op maat – voor u op bestelling vervaardigd. Altijd een buiten vensterbank bij COMPOSIETvakman.be die precies past bij uw wensen, scherp geprijsd & snel geleverd!

arduin (blauwe steen) raamdorpel van COMPOSIETvakman.be

Gefrijnde kanten?

Bent u op zoek naar een raamdorpel met die extra ‘wow factor’, dan is een gefrijnde raamdorpel van Belgisch blauwsteen zeker het overwegen waard. Hierbij wordt de dorpel voorzien van een gefrijnde voorzijde en gefrijnde koppen (kopse kanten / zijkanten). Dit realiseert net dat extra luxe accent voor een stijlvolle uitstraling.

Frijnen, zoals dit bij COMPOSIETvakman.be wordt toegepast bij onze arduin raamdorpels, betreft het aanbrengen van ondiepe zaagsneden. Deze zaagsneden lopen parallel aan elkaar en zorgen voor een bijzonder contrast: De natuurlijke kleurtinten en structuur van arduin, gecombineerd met een ‘strak’ lijnenspel, dat ook een authentieke en historische uitstraling heeft; Een unieke combinatie voor een bijzonder stijlvolle raamdorpel. 

Het frijnen van uw blauwe steen raamdorpel wordt in eigen beheer door onze vakmannen gedaan in eigen natuursteen zagerij. Wij staan dan ook garant voor een prachtige gefrijnde raamdorpel als eindresultaat. Wij krijgen ook vaker verzoeken voor frijnwerk op binnentoepassingen, zoals bijvoorbeeld voor een robuuste binnen vensterbank, een stoere haardombouw, of een rustieke binnendorpel. 

U kunt bij COMPOSIETvakman.be voor specifieke wensen altijd – eenvoudig online – een offerte aanvragen. Wij willen u hierbij wel vragen om al uw wensen duidelijk & concreet inclusief maatvoering door te geven. In dit geval kunnen wij u concreet van dienst zijn een passende reactie + gericht prijsvoorstel.