Topkwaliteit ovaal eiken tafelbladen online bij EIKENvakman.nl!

2 min gelezen

Bent u op zoek naar een ovaal eiken tafelblad? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij EIKENvakman.nl: de eiken (tafel)bladen specialist van Nederland & België! Met een topcollectie tafelbladen mag een mooie collectie ovale (ellips) tafelbladen van rustiek, foutvrij & extra rustiek eikenhout natuurlijk niet ontbreken. Wilt u direct – bij 1 partij – uw volledige ovale eiken tafel bestellen, dan kan dat ook bij ons. Naast een mooie collectie onderstellen, speciaal geschikt voor ovale tafelbladen, van eikenhout & staal, bestelt u ook hoogwaardige lak en olie direct online ‘mee’, voor een scherpe prijs uiteraard.

Kiest u voor tafelpoten of een tafelonderstel?

Bij EIKENvakman.nl vindt u een mooi assortiment ovale eikenhouten tafelbladen, maar dat is natuurlijk niet alles. Bij ons slaagt u voor een complete ovaal eiken tafel, dus inclusief tafelpoten en de juiste lak voor een goede behandeling! Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een stijlvol ovaal tafelblad, heeft u de keuze uit tafelpoten en een tafelonderstel. Houdt er rekening mee, zeker in het geval van tafelpoten, dat een ovale blad in het midden het breedst is, echter het blad richting de uiteinden een stuk smaller wordt. Dit heeft een grote invloed op de (beperking van) de keuze in tafelpoten, deze moeten namelijk een stuk smaller zijn dan bij bijvoorbeeld een rechthoekig tafelblad. Bekijk hier direct onze eiken tafelpoten en stalen tafelpoten.

Dit is dan ook de reden dat er, ook bij een ovaal tafelblad van eikenhout, steeds vaker gekozen wordt voor een tafelonderstel, oftewel een ‘centrale tafelpoot’ in het midden van het ovale tafelblad. Bij EIKENvakman.nl vindt u zowel een eiken tafelonderstel als een stalen tafelonderstel, in diverse afmetingen, vormen en stijlen uiteraard, speciaal geschikt voor onze ovale tafelbladen. De bijzondere combinatie tussen een stijlvol ovale eiken tafelblad en een stoere stalen onderstel is enorm populair. Al onze stalen onderstellen & tafelpoten zijn direct online te bestellen in 4 kleuren: zwart, antraciet, wit & transparant, oftewel ‘staal kleur’. Een eiken tafelblad ovaal bij EIKENvakman.nl, ook inclusief tafelpoten / een onderstel en de jusite lak, wel zo prettig!