Tegelstroken bestellen? Doe dit op Tegels33.nl

2 min gelezen

Wilt u uw woning opknappen? Doe dit met tegelstroken. Tegelstroken zijn erg mooi en een moderne toepassing. Tegelstroken worden op de wand verwerkt en worden vaak geplaatst op wanden waar de aandacht na toe moet. Dus, wanneer u bijvoorbeeld tegelstroken in de badkamer wilt gaan plaatsen, gebeurd dit aan de wand waar bijvoorbeeld de badmeubel en toilet staat. Bestel uw tegelstroken op Tegels33.nl. Zij bieden de tegelstroken erg goedkoop aan en ze bieden ook de nieuwste en modernste types aan in hun assortiment. Neem dus zeker een kijkje op de webwinkel en kies een gewenste type!

Wat men ook vaak doet, is een deel van de wand bekleden met tegelstroken, en de rest van de wand te voorzien van normale wandtegels. Dit zorgt ook voor een mooie combinatie en u highlight dan ook één gedeelte van de wanden. Weet u al welke tegelstroken u hiervoor wilt gaan gebruiken? Bekijk de tegelstroken die er allemaal leverbaar zijn en kies een uniek tegel. Voor de rest van de wand, kunt u het best kiezen voor een tegel die niet opvalt. Wij raden u dan ook aan om te kiezen voor bijvoorbeeld de standaard witte wandtegel. Deze tegels vragen de minimale aandacht en daarom kan dus ook alle aandacht naar de tegelstroken gaan. Welke twee tegels gaat u combineren?

Uiteraard is dit moeilijk voor te stellen wanneer u hier geen beeld bij hebt. Wij raden u dan ook zeker aan om eens de showroom van Tegels33 te bezoeken. Zij adviseren u graag over het kiezen van de juiste tegel en hebben ook verstand van zaken, zodat u optimaal op maat geholpen kan worden. Daar staan ook diverse tegelstroken gepresenteerd die u kunt bekijken en waar u ook uit kunt kiezen. Welke tegelstroken gaat u binnenkort toepassen?