Genieten in de winterperiode, bestel schuifwand met tochtstrippen op Overkapping33.nl!

2 min gelezen

Wil je in de winter ook gewoon optimaal genieten van jouw overkapping? Twijfel dan niet om tochtstrippen op je schuifwand te plaatsen. De tochtstrippen zorgen ervoor dat er geen tocht in de ruimte komen, maar zijn ook ideaal voor het tegengaan van stof en vuiligheid. De tochtstrippen worden bij Overkapping33 geleverd op lange lengtes, vervolgens knip je deze naar een gewenste maat en pas je deze toe. De tochtstrippen worden tegen de zijkant van de panelen geklikt. Je hoeft de tochtstrippen dus niet te gaan plakken. De tochtstrippen als zowel een glazen schuifwand kopen bij Overkapping33.nl!

Glazen schuifwanden zijn bij Overkapping33 leverbaar in drie breedtematen. Je hebt de S98 die 98 centimeter breed is, de S82 die 82 centimeter breed is en de S64 die 64 centimeter breed is. De S98 is de populairste maat bij Overkapping33. Deze type glazen schuifwand is leverbaar tot 6 meter breed met 6 panelen. Deze schuifwanden zijn optimaal voor onder een terrasoverkapping, maar je kunt er ook voor kiezen om het glas te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor beglazing of voor in de keuken. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies en bereken een glazen schuifwand online bij Overkapping33.nl.

Bij Overkapping33 zijn de glazen panelen leverbaar tot een hoogte van 260 centimeter. Dit betekent dat de maximale hoogte vanaf bovenzijde van je vloer, tot aan de onderzijde plafond, 271 centimeter mag zijn. Op Overkapping33 geef je aan wat jouw gemeten hoogte is en dan leveren zij de juiste glashoogte voor je uit. Het glas wordt geleverd met een vrachtwagen op glasbokken. Zo komt jouw nieuwe schuifwand met de juiste profielen helemaal veilig op een gewenste locatie aan. Bekijk snel het aanbod online en kies een gewenste schuifwanden. Bij Overkapping33 ben je verzekerd van een scherpe prijs en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed.