Ik heb mooie cementtegels bij designtegels.be gevonden!

2 min gelezen

1 (3)Als je ook op zoekt bent naar een prachtige vloer, dan zijn de mooie cementtegels bij Designtegels.be een echte aanrader. Een tijd geleden hadden mijn man en ik besloten onze woning te renoveren. Het was een moeilijke beslissing, we woonden namelijk al langer dan 10 jaar in deze woning en we wilden niet heel graag iets veranderen, simpelweg omdat veel spullen emotionele waarde hadden. Zo was er bijvoorbeeld de kamer van de kinderen, die we gewoonweg zo gelaten hebben sinds hun vetrek, want we wilden graag het gevoel behouden dat ze er nog waren.
Op een gegeven moment was het echter genoeg, de inrichting was oud en sommige dingen waren al beschadigd sinds de tijd dat de kinderen er nog waren. Het werd dus de hoogste tijd om wat nieuwe dingen te kopen. Wat wij al allebei heel lang wilden hebben waren vloertegels in plaats van vloerbedekking. Vloerbedekking hadden wij toentertijd eigenlijk alleen gekozen vanwege de kinderen, omdat we dachten dat dit in de wintermaanden lekker warm zou zijn. Aan de andere kant heb ik ook heel wat vlekken eruit moeten halen in die tijd, dus het was wellicht ook toen al niet de beste keuze.

banner2 (2)

Mooie vloertegels zoeken

Er bestaan natuurlijk allerlei verschillende stijlen tegels. We wisten eigenlijk niet precies wat we zouden willen hebben, maar we dachten dat we het wel zouden wisten op het moment dat we iets moois zouden zien. Dat was inderdaad zo! We kregen het advies om de mooie cementtegels bij designtegels.be te bekijken. Dit bedrijf had ook een showroom in Utrecht, waar we gelijk een kijkje zijn gaan nemen. En jawel hoor, er zaten prachtige tegels bij. Het is nu alweer enkele maanden later en de tegels liggen inmiddel in de woning, samen met verschillende nieuwe meubels!

7 (4)