Het kleinste kamertje opvrolijken

2 min gelezen
Het kleinste kamertje opvrolijken

Houtstapel bij ruimtegebrek

Opknappen of verhuizen, deze vraag is met de huizenmarkt van vandaag de dag actueler dan ooit. Veel mensen zitten voorlopig nog wel even vast waar ze nu zitten. Een plek waar ze eigenlijk niet meer in willen investeren, maar wel voor the-time-being gezellig willen maken. Zit u ook in deze situatie? Dan zult u grote projecten vermijden. Een klein project echter…

Het kleinste kamertje onder handen nemen

Wanneer u voordelig uw leefomgeving een boost wilt geven, kan dat gemakkelijk met een nieuwe lik verf op de muur of een nieuw behangetje. Maar ook een klein project is mogelijk, zoals het pimpen van het kleinste kamertje. Bouwmaterialen zijn wat duurder op het moment, maar wat als u maar weinig nodig heeft, zoals op het toilet! Dan valt het nog wel mee. Het kleinste kamertje is werkelijk ideaal voor een makeover. De kosten zijn relatief laag, u bent snel klaar met klussen en u komt er vaak en heeft er dus elke dag plezier van.

5 tips voor de makeover van uw toilet

Waar u precies voor kiest, laten we graag over aan uw eigen smaak. Wel geven we u een aantal algemene tips, die altijd van pas komen:.
  1. Kies voor halfhoge tegels. Dit is handig vanuit hygiënisch oogpunt en veel goedkoper dan betegelen tot het plafond.
  2. Kies voor een mozaïek op de vloer, dit maakt het speels.
  3. Een zwevend toilet is makkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat de vloer goed zichtbaar is.
  4. Geef de muur boven de tegels een leuke kleur.
  5. Hang wanddecoraties op voor extra sfeer en natuurlijk een mooie spiegel boven het fonteintje.

Veel plezier van een kleine ingreep

Een makeover van uw toilet met leuke accessoires en mozaïek op de vloer zorgt voor hernieuwd woongenot. Zo bent u met een minimale investering weer helemaal happy in uw huis. Meer leuke blogs lezen? We plaatsen regelmatig nieuwe. Wanneer u een vraag heeft over dit artikel, stelt u deze via het contactformulier.