Wellness bedden passen mooi bij een moderne tuinstijl

1 min gelezen
loungebed

loungebed

Moderne tuinstijl

Hebben jullie al eens van wellness bedden gehoord? Wij vonden wellness bedden op het internet en ik zag toen gelijk dat ze goed passen in een moderne tuinstijl! Wij hebben ongeveer een half jaar geleden onze tuin compleet verbouwd en een hovenier een mooi tuinontwerp laten maken. Hij heeft toen een moderne tuinstijl toegepast en daarvoor kon ik toen gaan shoppen!

Allereerst hebben wij ervoor gekozen een mooie vijver in de tuin te laten plaatsen. Ook wilde ik graag een groot terras en daarvoor hebben wij grote, donkergrijze matte tegels gekozen. Dat ligt er nu erg mooi bij! In combinatie met grote witte plantenbakken hebben wij ook lichte wellness bedden gekocht. Nu komt de stijl helemaal tot zijn recht en hebben wij een tuin die zo in een magazine kan!

Zelf heb ik niet echt groene vingers, vandaar ook het grote terras. Toch hebben wij ook wel stukken grond over gelaten. Mijn man kan daar fijn met een moestuin aan de slag gaan. Hij is echt een man van de natuur en het lijkt mij ook leuk om onze eigen groenten te kunnen gaan eten. Hij mag dan fijn tuinieren terwijl ik op een ligbed lig toe te kijken!